fredag 24. januar 2014

Ole Brumm

Jeg får en forespørsel om å sy en spencerkjole med Ole Brumm på. Det har jeg gjort tidligere, men har ikke mer igjen av det stoffet. Derfor må jeg ut og handle. Det er jo veldig dumt. Eller ikke...

Jeg klarer ikke la vær, så jeg kjøper to forskjellige stoffer, og har planer om flere Ole Brumm-kjoler


Den jeg nå syr på bestilling, blir enda finere enn jeg hadde forestilt meg. Jeg prøver en ny vri på bærestykket, og buer det litt. Jeg angrer litt underveis, men får det da til og blir veldig fornøyd med sluttresultatet


Jeg syr i lommer med et kantebånd i åpningen, og lar hele bakstykket være i hovedstoffet. Bærestykket er foret med prikkete stoff. Med litt gule og røde bånd, og gul tråd, blir det en fargerik og fin kjole som sikkert vil passe en treåring helt supert
Størrelse 104, men den er vid og vil passe lenge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar