lørdag 4. januar 2014

Drømmegenser

Den siste julegaven er i boks. Under mottoet Bedre sent enn aldri er genseren til niesen klar

Det er nå en gang sånn, at jeg liker å vaske stoffet før jeg syr, for å slippe at alt krymper etter første vask, og så passer plutselig ikke plagget likevel. Derfor kommer denne nå, siden stoffet ble kjøpt lille julaften, og det bare er ca så mange timer i et døgn, og stoffet rakk ikke å tørke

Dårlig planlegging? Ja, litt

Denne har jeg sett for meg en stund. Første gang jeg så stoffet hos Stoff og stil, tenkte jeg at nei - det der liker jeg ikke! Så har jeg sett flere bilder av plagg, både gensere, kjoler og tights, i stoffet, og etter hvert måtte jeg bare ut og kjøpe det selv

Nå syns jeg det er superflott, og det kommer flere små gensere fra meg i dette - det er helt sikkert


Det passer vel best til jenter. Antar jeg. Denne er til en jente i alle fall. Jeg har forstørret opp et mønster fra størrelse 128 til ca 140 litt på frihånd, så jeg håper virkelig den passer

Og så håper jeg den faller i smak hos mottaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar