lørdag 6. juli 2013

Sommerkjole

Det er jo litt dumt å sitte inne og sy når solen endelig varmer ute

Jeg har tatt på meg å sy en Emil-skjorte til en stor gutt, som jeg ikke kjenner. Jeg har funnet det nydeligste stoffet som kommer til å passe perfekt til en slik skjorte. Men - jeg har aldri sydd sånn før, og kvier meg veldig til å begynne. Jeg må i alle fall prøvesy i et stoff det ikke er så farlig med, først

Derfor har jeg i dag sydd noe jeg kan. Som jeg har gjort ganske mange ganger før. Denne kjolen ble til i hodet mitt på en buss i Montenegro, og endelig er den kommet ut i verden


Min eldste venninne ble 40 i mai, så det er jo bare to måneder siden hun egentlig skulle fått denne... Bedre sent enn aldri.

Den er sydd av jersey og ribb i overdelen, og med chambrey i skjørtet. Akkurat dette er jeg litt spent på, for det betyr at skjørtet ikke er elastisk. Og at den nye eieren må vrikke seg inn i den. Jeg håper den passer. Hvis ikke må jeg finne et annet stoff til skjørtet.


Jeg har sydd på kroklisser og knapper som pynt. I hodet mitt hadde kjolen også en lomme, men den droppet jeg.

Nå gjenstår det bare å få venninnen innover for prøving!


2 kommentarer:

  1. Takk for kommentar hos meg, har svart deg i kommentarfeltet i bloggen min.

    Flott kjole du har sydd! Håper den passar:)
    Har lagt deg til på blogglista mi, så kan eg følgje deg vidare:)

    SvarSlett