torsdag 13. juni 2013

Sommerkjole

Jeg har lenge hatt planer om en lang sommerkjole med vaffelsøm - smocking - øverst. Jeg har sett den for meg, men utsatt det litt på grunn av den vaffelsømmen da. Jeg har aldri prøvd meg på strikk i undertråen før


Dette røde stoffet fra Stoff og stil, i tynn viskose, ber simpelthen om å bli sommerkjole! Nå er jeg ferdig, og jeg er veldig usikker på resultatet

Jeg stilte meg meget tvilende til at bredden på stoffet skulle krympe såpass mye at det ville passe meg, som ikke er direkte stor øverst. Dessverre krymper det mer enn jeg trodde, så den er blitt relativt trang.


Jeg skal på sommerfest i morgen, og tror jeg for sikkerhetsskyld skal ha med en skiftekjole, tilfelle sømmene ryker midt i middagen


Vaffelsøm, smocking, gikk bedre enn forventet, men det er nok nødvendig med litt mer trening. Det er ganske gøy, og blir en fin effekt. Jeg tror jeg skal lage et skjørt neste gang, det må være veldig greit sånn rundt partier som ikke er så, hva skal jeg si, smale som de en gang var...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar