onsdag 5. juni 2013

Tantegave

Det er ikke blitt så mye søm her i det siste, annet enn de 93 pannebåndene jeg har laget for barnehagen. De var i bruk i dag, i Frognerparken, til stor glede for både store og små - og alle som så dem på veien. Jeg er ganske stolt, selv om det ikke er pannebånd som står øverst på prioriteringslisten min nå fremover. Det ble litt nok...

Men - for noen dager siden kom en kollega og sa hun var blitt tante for første gang, om jeg hadde lyst til å sy noe hun kunne gi i gave. For en ære! Selvsagt kan jeg det

Lilla og søtt skulle det være. Lilla har jeg. Og søtt blir det


Bukse i mørk lilla velour, størrelse 68, av typen jeg har sydd mange av. Med to babushkaer på låret og med knallgul ribb blir den en av de kuleste også

Omslagsforkle med lilla babushkaer i størrelse 0-2 år, varer lenge og kan brukes både som kjole og som tunika. Med eller uten buksen som matcher. Det gule stoffet inni er ikke så knallgult som ribben på buksene, så den roer det hele litt ned, men passer godt likevel


Det blir en fin baby til en stolt tante, det her!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar