onsdag 15. mai 2013

Vognteppe

Ikke vet jeg hvordan man egentlig gjør dette, med platevatt og forstykke og bakstykke og slikt, men det blir da et helt greit resultat, særlig hvis vi tar med i betraktningen at dette er første gang jeg lager noe som helst med platevatt

Fem forskjellige farger på forsiden, helt enkelt lilla med prikker på baksiden

Jeg ble veldig inspirert av denne bloggen til å lage mitt eget vognteppe. Ikke fordi jeg har barn i vogn, men fordi jeg må prøve noe nytt. Og jeg har jo både platevatt og nok stoff å ta av.

Det jeg ikke har, er skjæreplate og skredderlinjal. Neste teppe blir laget med litt rettere lapper... For selv om jeg føler at jeg klipper alle lappene helt like, blir de ikke det. Og det vises når alle sømmene skal passe sammen. Dessverre

Ikke helt like store, alle sammen

Men alt-i-alt er jeg ganske fornøyd med resultatet. Og kommer helt sikkert til å lage flere. Minsten får dokkevogn til Lars i dag, så jeg antar det må både dyne, pute og teppe oppi den i alle fall


Dette teppet måler ca 60x80 cm, og går i lilla, rosa og grønt (alt er selvsagt bomullsstoffer), og har et lag platevatt i mellom

Kan lages i forskjellige fargekombinasjoner og i forskjellige størrelser på bestilling

Pris: fra 350,-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar