onsdag 1. mai 2013

T-skjorter

Vi har begynt opplading til sommeren, og endelig er to t-skjorter som har ligget her klippet i en evighet, blitt til ferdige produkter. Takk, 1. mai, for den muligheten

Gutta velger ut stoff selv, og begge vil ha vaskebjørner. Eldstemann velger seg blå ermer, minsten grønne. Begge blir fine. Vaskebjørnene er veldig morsomme


Det er en veldig enkel modell med raglanermer. Denne gangen bruker jeg samme stoff i halsen som i ermene, fordi jeg ikke har noe ribb som passer i fargen. Går greit det også, men jeg vet ikke om den vil holde seg pen like lenge som ribb


I tillegg har jeg sydd noen luer, jeg har laget meg en ny liten luemodell ut fra innfallsmetoden, som kan passe til små babyer. Et enkelt lag jersey og ribb rundt panna, veldig søt


Et par pannebånd blir det også tid til, men nå skal jeg begynne på den virkelig store jobben i vår: jeg har nemlig fått i oppdrag å sy pannebånd for barnehagen. 87 stykker. Jeg har altså nok å finne på fremover. Mer om det oppdraget senere


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar