torsdag 4. april 2013

Handlenett

Jeg har uglepaneler i størrelse ca 50 x 50, som jeg har sydd masse puter av.

I dag får jeg lyst til å sy noe annet av uglene, og prøver meg derfor på et handlenett. For at det ikke skal virke for voldsomt, tar jeg stjerner på baksiden, og ugler bare på fremsiden. Det er vrangsydd, og inni har jeg et prikkete stoff, og en liten lomme som passer til nøkler og mobil. Nettet er litt over 50 x 50 cm, med så lange hanker at det henger fint over skulderen


Det er første gang jeg syr nett, men det blir nok ikke siste. Det er veldig enkelt, og blir så fint. Huset her flommer over av plastposer, og jeg har som mål å bruke mer nett og mindre poser når jeg handler. Og motivasjonen er på topp med en sånn ugle i hånda!

Jeg kan ta bestillinger på slike, de som er så store som dette vil komme på 200 kroner pr stykk. Det er klart - 200 kroner holder til mange plastposer fra butikken, men det er jo mye mer miljøvennlig med et nett da! Og mye hyggeligere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar