onsdag 28. november 2012

Life's a hoot

For en tid tilbake kjøpte jeg noen paneler med ugler på, fra Malika og Rosa i Danmark. Jeg simpelthen elsker disse uglene! Jeg har sydd små punger av noen små, de kan du se her. De blir veldig fine, og er enkle å sy. Stoffet er silkemykt og glatt å ta på (selvsagt i bomull), og fargene er så kule.

I tillegg til de små bildene har jeg noen større varianter, som kan passe til puter. Jeg har sett det for meg, men aldri kommet så langt. I dag fant jeg et stoff jeg har glemt at jeg har i min besittelse. Plutselig fikk jeg baksiden på ugleputen!Selve prosessen, med klipping og alt, tar vel kanskje 20 minutter. Så det er jo ikke det at jeg bruker veldig lang tid når jeg først kommer igang.

Derfor blir det nok flere av disse. Nå har jeg også bestilt flere paneler fra Danmark, for å ha på lager.

Ønsker du deg en uglepute? Ta kontakt! Denne er brun og grønn, men den finnes også i brun og rosa.

50 x 50, med glidelås i bunnen.

1 kommentar: