onsdag 1. august 2012

Frottékjole

Jeg har ikke sydd så mye i sommer. Ikke nødvendigvis fordi jeg bare har sittet ute i solen... Men fordi jeg liksom ikke har hatt ånden over meg. Jeg har massevis av planer, og ser for meg nye ting støtt og stadig, men har altså manglet den siste motivasjonen.


Men nå - endelig! Nå ser det ut som det løsner...

Denne kjolen, som altså endelig har fått meg ut av dvalen, har jeg hatt i hodet lenge. Det er en bestilling; etter at jeg sydde barnekjoler i denne frottéen, er det flere voksne som også ønsker seg kjoler i samme stoff. Økologisk bomullsfrotté, utrolig deilig, som jeg har kjøpt fra Lin og papir i sin tid. Nå har hun sluttet å selge den, og jeg måtte bestille fra USA.


Det er alltid litt skummelt å prøve nye butikker, særlig når de er så langt unna. Men - det gikk forholdsvis kjapt, de har god kundeservice, og stoffet er absolutt ikke så dyrt. På to meter stoff holdt jeg meg godt under tollgrensene. At frakten kom på like mye får da heller gå - uansett tror jeg stoffet ble billigere herfra enn fra Lin og papir...

Interlocken i ermer og lommer er fra Sydilla, og jeg tror sannelig den er økologisk også. Fin er den i alle fall, og passer godt med den grønne. Ribben er hvit og fra Stoff og stil.


Lommene har jeg klippet og sydd på frihånd, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kjolen sitter som støpt på meg, så vil hun ikke ha den, hun som har bestilt den, tar jeg den selv. Jeg trenger kanskje ikke flere kjoler, men denne er så fiiin!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar