lørdag 7. juli 2012

Markedsdag igjen

Jeg skal være på marked igjen. Denne gangen på søndagsmarkedet på Blå, 8. juli.

I den anledning har jeg sydd en del nytt for å supplere det jeg allerede har. Jeg ser at mange på markeder syr flere like av hvert produkt - som samme bukse i flere størrelser. Det har ikke jeg. Men skulle du ønske deg noe i en annen størrelse enn det jeg har, er det ikke noe problem å ordne det!

Her følger en liten smakebit på det nyeste:

Lys olabukse med sopplommer og ribb i livet. Str 74/80Lett bomullsbukse med solgul ribb i livet og nede. Str 74/80

Dynetrekk til vogndyne. Str 65x80

Mørk olabukse med grønne løvelommer og grønn ribb. Str 74/80

To vimpelrekker i grønn, brun og blå. 150 cm lang


Og til slutt en kjole til dame, str 38/40 vil jeg anta. Veldig blå og fin!

Så da er det bare å legge søndagsturen om Blå i morgen!

4 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt tenke meg denne kjolen, men kontoen tillater ikke det akkurat nå... Får komme tilbake til saken når alle utgifter til hundekjøp + en uventet bilreparasjon er overstått - da ser jeg om det er rom for en skreddersydd sak :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe - akkurat denne er nok veldig stor for deg... Men det er bare å si ifra, så ordner vi kjole :-D Jeg har hundestoff... Riktignok ikke en sånn bamsehund, men de søteste ovnsrør...

   Slett
 2. Her var det utrolig mye stilig! Er mønsteret egenkomponert eller har du kjøpt det noe sted. Kunne tenke meg å prøve meg på både bukser og omslagsjakker (men med framgangen på hobbyprosjektene mine tror jeg nok at de har vokst ut av dem før jeg kommer så langt. Kanskje bedre å ta turen til blå en gang du er der :-) )

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei - takk for hyggelig kommentar. Jeg er selvlært, og det er enkelt når du først kommer i gang. Begynn med enkle mønster som de fra boken Barn igjen, veldig mange rette sømmer og ikke mye hokuspokus. Når du etter hvert behersker det, vil du se mulighetene og får helt dilla :-D
   Ellers er det bare å si ifra hva du ønsker deg, så syr jeg gjerne :-)

   Slett