onsdag 8. august 2012

Elefantomslag i velour

Jeg måtte bare prøve noe nytt. Den ble ikke helt perfekt, den her. Sydd på vanlig maskin fikk jeg ikke helt til kantebåndet. Jeg har jo faktisk en overlock stående, så det er klart jeg kunne brukt den for å få penere sømmer... Det er bare litt skummelt, og jeg har ikke satt meg inn i alle funksjonene der ennå. Neste gang blir det annerledes, og jeg har en plan for kantingen.

Men uansett: ganske bra ble det, til tross for småplukk her og der.


Brent oransje og brun velour. Brun og oransje elefantjersey inni hetten. Og oransje ribb. Veldig retro. Litt liten for min gutt, som er tre og et halvt. Ifølge mønsteret skal det være en 1-2 år. Jeg vil si 2-3 år.


Det vil bli flere slike. Den er kjempefin i formen, og veldig kul med foret hette. Minsten får få en som er litt lenger på ermene. Jeg tenker også ull til høsten. Det blir sikkert fint.


Er du interessert i denne, kan du få den for en billig penge, siden det er noen småfeil på den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar