lørdag 26. mai 2012

Til en brudepike - del to

Jeg har i dag konsultert min mor, per telefon, i tre kvarter. For det stopper litt opp med denne brudepikekjolen. Men det hjelper å lufte ideer med en som har tatt i en symaskin.


Piken selv har vært og prøvd. Boleroen tok hun med seg, den falt i smak og passet akkurat. Heldigvis.

Selve kjolen er et prosjekt som blir til mens jeg går. Eller rettere sagt, syr. Den blir ikke som på bildet. Og mønsteret. Men det tror jeg ikke gjør noe.

Jeg skal nå lage en annen bakside enn først tenkt. I mønsteret er det glidelås. Jeg tenkte først maljer, men har endt opp med å sy runde bånd, som jeg allerede har glemt hva kalles, og lage hemper på begge sider bak, for å slippe glidelås. Gjennom hempene skal jeg tre satengbånd i sikksakk, slik at det blir litt åpent og litt lukket. Inni hodet mitt blir det helt supert.

Det gjenstår bare å få til kilen i ryggen, belegget i toppen og satengforet. Som jeg gruer meg litt til.

Kjolen skal toppes med en masse rosa satengroser. En drøm!

1 kommentar:

  1. A card counter makes use of this count to make betting and enjoying in} decisions. The count starts at 0 for a freshly shuffled deck for "balanced" counting systems. Unbalanced counts are often began at a value which is determined by} the variety of decks used in the sport. If the vendor shows an ace, an "insurance coverage" guess is allowed. Insurance is a aspect guess that the vendor has a 파라오카지노 도메인 blackjack.

    SvarSlett