tirsdag 29. mai 2012

Lilla fioler

Mine kolleger går ofte rundt i Dragemammas kreasjoner. En kollega bestilte rød omslagskjole i fjor, det fikk hun. I år vil hun ha lilla fioler.


Fiolstoffet har jeg sett på lenge, men har ikke hatt noe spesielt prosjekt til det. Derfor har jeg jobbet hardt med meg selv, for ikke å kjøpe bare for å kjøpe liksom.

Endelig er det en som vil ha kjole i stoffet, o' lykke. Det er like fint i virkeligheten som det ser ut på nett. Jeg har bestilt både fiolene og den lilla bambusjerseyen fra En stor rull. De har mye fint.

Bambus tror jeg sannelig jeg må sy mer av. Det er så mykt og godt, faller pent og er greit å sy i. Og så er det alle de positive egenskapene da; det er antibakterielt, fukttransporterende, luktfritt, miljøvennlig og nevnte jeg mykt?! Minstens lyseblå søttitallsskjorte er også i bambus, og den vil jeg jo bare sitte og ta på.

Fiolkjolen har knyting bak for å få den til å forme seg riktig over hoftene. Overdelen faller så florlett, og skjørtet er tungt og holder seg på plass. En super kjole. Jeg har ikke satt strikk i ermene ennå, det kan mottaker velge selv, men den er veldig fin uten, så kanskje man ikke trenger det.

Nå kan kollegaen dra på kortur og synge klokkerent i en kjole jeg kan garantere ingen andre på turen har!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar