torsdag 24. mai 2012

Sabeltann

Minsten nekter jo å ha på Ole Brumm-skjorta, så da må vi finne på noe nytt.

Så mamma slakter storebrors sengetøy for å lage sommerskjorter. Han store bryr seg ikke lenger om Sabeltann, det er skikkelig barnslig. Selv om han må kjøre båten hans hver gang vi er der. Så barnslig er det heller ikke, da. Han lille syns fortsatt Sabeltann er ganske kul.


Tre skjorter blir det i kveld. Hadde jeg hatt en personlig klipper, ville jeg vært utrolig effektiv. Klippingen tar jo så lang tid, og jeg merker på kroppen at å ligge på alle fire på gulvet er hardt.


Disse klippet jeg i går kveld, og syr i dag. Det gjør susen. Tre går unna på løpende bånd.De to første er med store bilder, den siste er litt annerledes, for å få utnyttet stoffet best mulig.Jeg tror det er i alle fall en som gleder seg til å besøke Sabeltannverden i sommer.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar