tirsdag 20. januar 2015

Mummifest

Jeg elsker Mummitrollet og hele hans univers. Derfor er det helt greit å sy i Mummistoffer


Jeg får en bestilling på kjole og bukse, og ser umiddelbart at buksa må bli i den nye favorittmodellen. Rødt mummistoff sammen med olastoff (chambrey) må jo bli bra. Og jeg har rett. Det blir kjempefint. Uten strikk i buksebena er den veldig kul, men jeg tror kanskje at det er litt upraktisk med så mye sleng og vidde på en bukse til en toåring. Derfor blir det med strikk, men den kan fjernes da


Kjolen er skikkelig knæsj i gul, med en kjempestor Mummimamma på forstykket, og en hel gjeng av gjester på bakstykket. Den er skikkelig sommerlig, og jeg tror jeg ønsker meg en selv til sommeren


Både bukse og kjole er i størrelse 92 og sydd på bestilling
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar