søndag 19. oktober 2014

Voksenkjoler

Jeg har lenge hatt deler til en rød Rødhettekjole liggende ferdig klippet. Det skjedde vel noe annet akkurat da jeg skulle sy den, så den er bare blitt liggende. I helgen fikk jeg den endelig ferdig

Med nød og neppe. Maskinen bestemte seg for å bli skikkelig kranglete akkurat da jeg hadde bestemt meg for å sy to nye kjoler til Skaperverket. Etter to timer, etter å ha tredd på nytt fire ganger og kjørt en nål til biter, kom jeg endelig i gang med kjolene

Heldigvis

For de blir veldig fine. Dessverre er det ikke så lett å få bilder som viser ordentlig hvordan damekjoler ser ut, uten å ha en passende dame inni. Smijern-Erna gjør så godt hun kan, men med en dame i riktig størrelse er kjolene enda flottere!

Rødhette i frotté, med halvlange ermer og brun ribb. Størrelse M

Rødhettekjolen har samme motiv på bakstykket som på forstykket
Fabelkjole med det lekreste jerseystoffet i digitalprint, med strekdyr og fargerike detaljer oppå. Størrelse L

Foran
Jeg har ventet i nesten et år med å klippe i dette stoffet. Jeg må nok lage en kjole til meg selv også. Bare se på det flotte bakstykket på denne

Bak
For ikke å snakke om det fine ekornet på venstre erme.  Jeg tror dette er det flotteste stoffet jeg vet om


Begge disse kjolene er nå tilgjengelige på Skaperverket i Markveien i Oslo, det er bare å ta seg en tur innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar