lørdag 18. oktober 2014

Kappetid

Det er tid for kapper igjen. Jeg kjenner en liten jente som ønsker seg gul kappe. Og så elsker hun filmen Frost (Frozen)

Det hun ikke vet, er at jeg har funnet stoff fra Frost. Og i morgen får hun denne kappen


Den er nydelig, og bildene genererer umiddelbart tre bestillinger, i andre farger

Kapper er morsomme å sy, og blir så fine, så det er bare hyggelig. Minsten min er ikke Frost-fan, så han ønsker seg "Harry Potter-kappe i svart og mørkesvart". Faktisk. Vi finner et veldig morsomt stoff med ugler på, hvite som Hedvig, så nå bare gleder han seg til vi får det i hus. Jeg forsøker også å finne stoff med Harry Potter på, men de er sånn i 600-kronersklassen, så den planen dropper jeg før jeg sier noe om den


Jeg tar 400 kroner for en kappe, si bare ifra om du ønsker en

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar