torsdag 10. oktober 2013

Puter

En nabo kommer med en lang remse paljetter, og lurer på om jeg klarer å trylle puter ut av den. Jeg har aldri sydd med paljetter før, så det kan jeg egentlig ikke si umiddelbart

Det viser seg, etter litt, at jeg faktisk kan det. Tre puter får jeg ut av remsen, 40*40 cm, med glidelås i bakstykket, som er helt enkel hvit lin/viskose


Og selv om jeg i utgangspunktet ikke har lyst på paljetter i sofaen, er jeg nå litt på vei mot å sy noen til meg selv også. Det gjør seg veldig med noe glitrende mot sauefellen jeg har i sofaen. Kanskje sølvgrå ville vært noe for meg

På den tredje puten oppdager jeg også at det er enklere å sy med det glatte stoffet underst, og den blir derfor penere og jevnere enn de to foregående. Siden jeg er så godt i gang med det, bør jeg kanskje fortsette med noen flere? Heldigvis vises ikke ujevnheter når trekket er på en pute som fyller godt

En kollega ønsker seg en pute med en ulv på, og den får jeg også sydd i dag. 50*50, med fotoprint fra Stoff og stil, med grønt bisebånd og hvit bakside. Ganske forskjellige uttrykk på dagens produksjon altså, men like kule alle fire

1 kommentar:

  1. Så fine puter du har sydd! Takk for koselig kommentar på bloggen min. :)

    SvarSlett