fredag 29. mars 2013

Ekornbukse

Det er når jeg får sånne innfall som dette, at jeg kommer på hvorfor helt enkle bukser med ribb i livet er den modellen jeg liker best.

Rynking er liksom ikke helt min greie. Og jeg forstår ikke helt hvordan det skal gjøres oppe ved bærestykket, for jeg syns ikke det blir noe særlig pent. Jeg har sprettet opp flere ganger, for å få det til bedre, men nå gir jeg opp. Det er dårlig forklart i mønsteret. Det er jeg helt sikker på


Jeg har kjøpt ekorn i Danmark, og finner i tillegg noe grønt og vårlig jeg har liggende. Med grønn ribb i bena og gule biser rundt bærestykket, blir det en riktig så kul og fresh bukse.

Det er nok en jentebukse, antar jeg. Størrelse tre år. Den ser romslig ut, men jeg har ikke prøvd den på noen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar