lørdag 2. februar 2013

Tunika i ull

Jeg fant noen små stykker med ullfilt som var til overs fra andre prosjekter, og tenkte jeg måtte forsøke å lage noe med dem.

Veien blir litt til mens man går (syr...) og slik ble resultatet: en oransje og brun tunika med hvite kantebånd og puseknapper.

Veldig søt, og nesten slik jeg hadde forestilt meg. Egentlig var planen å ha motsatt brun og oransje på for- og bakstykket, men så langt klarte jeg ikke å tenke da jeg klippet, så det er brun mot brun og oransje mot oransje. Det gjør ikke noe.

Denne passer til en liten tass mellom et og to år, vil jeg tro. Jeg har prøvd den på min egen fireåring, og han er stor. Den passer ham, som en kort genser. Med en stillongs og body under, blir dette kult, tror jeg.


Selges, kr 320,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar