onsdag 25. april 2012

Ugleomslag

Denne har jeg slitt med lenge. Den ble ikke akkurat slik jeg hadde sett for meg, og da stoppet det litt opp en periode. I dag ble den endelig ferdig.


Jeg er ikke så veldig blondete av meg, men ser at det ble kult med en blonde nederst.


Fortsatt ble det litt kjedelig, men da piffet jeg det hele opp med et par fluffy blomster i litt sterkere farger. Jeg tror det er mangel på farger som gjør at jeg ikke er hundre prosent fornøyd med denne.Jeg har lånt bort Erna, så det er ikke så lett å få bra bilder - særlig siden omslagskjoler vises best på. Bær over med meg...

Selve kjolen er av pudderfarget viskosejersey, med ermer og bånd av rosa jersey med ugler på. Et av mine favorittstoffer. Viskosen faller pent, da den er litt tyngre enn annen jersey.

Selges, 1000 kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar