fredag 13. april 2012

Mens jeg venter på inspirasjon

syr jeg en bukse


Den modellen har jeg sydd så mange ganger at det nesten går i blinde. Men denne gangen blir det feil på ribb både oppe og nede. Ikke helt fornøyd, med andre ord. Selv om jeg har lagt til et bisebånd i sidene, det har jeg ikke gjort før, og akkurat den delen er jeg relativt fornøyd med.


Den inspirasjonen jeg venter på, er til en omslagskjole, størrelse voksen. Den er halvferdig, den enkle delen er over. Men kjolen ser egentlig veldig kjedelig ut. Jeg må ha noe mer, noe rysjer eller blonder eller noe. Og siden jeg ikke er noen rysje-og-blonde-dame, sliter jeg altså litt. Jeg får se hva jeg finner i helgen.


Denne buksen kan bli din for en latterlig lav sum, på grunn av de små feilene her og der. Den er størrelse tre år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar