tirsdag 22. mars 2016

Skjørt for en skikkelig bat-mam

Jeg elsker batgirl-stoffet fra Bloome CPH

Jeg har allerede sydd både babybukse og en liten bunke luer med stoffetNå har jeg også fått slengt meg rundt og gjort noe med planen om skjørt til meg selv. Bat-mam


Det blir litt vidt, men etter å ha sprettet opp ribben to ganger og sydd på nytt, er jeg sånn passelig fornøyd. Jeg ser også at covermaskinen hopper et par ganger, så det blir småfeil i sømmene, som jeg ser veldig godt men som muligens ikke syns så godt for andre


Det blir definitivt flere av dette skjørtet. I isoli, med ribb i livet, er det skikkelig koseklær for deilig vårvær

Jeg tar 140 for luer, 220 for babybukser i haremsmodellen, og 450 for skjørt til voksen. Om du skulle lure, mener jeg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar