lørdag 2. mai 2015

Lyseblått sett

Jeg får en bestilling på lue med brem, og mens vi diskuterer farger kommer kunden frem til at hun vil ha både bukse og smekke i tillegg. I samme farge som lua

Det blir til slutt et veldig fint sett
Lue med brem og knyting
Haremsbukse
Smekke
Jeg har ikke sydd noe av dette stoffet tidligere, det heter bløt bomullsjersey fra Stoff og stil. Det er ikke så god elastikk i det, så jeg er spent på hvor godt lua kommer til å holde fasongen. Bukse og smekke fungerer nok helt fint

Det er lenge siden jeg har sydd smekker, og jeg kommer igjen på hvor morsomt det er. Tror kanskje jeg skal bytte ut pannebånd med smekker i butikken snart. Uansett er vel pannebåndsesongen på hell? Eller?


1 kommentar:

  1. Kjempefint sett! Kjør på med smekker, pannebåndsesongen må da være på hell nå...!;)

    SvarSlett