torsdag 5. mars 2015

Babykjoler

Det har stort sett gått i Frost-luer den siste tiden. Jeg har en del bestillinger på vent, samtidig som jeg har sluppet opp for merkelapper, så jeg holder liksom litt igjen. Ikke det at jeg MÅ ha merkelapper i, men jeg vil nå gjerne ha kred for det jeg lager, og ønsker å merke det...

Men altså, siden jeg har så mange bestillinger liggende, må jeg rett og slett gjøre noe med det - selv om jeg ikke har merkelapper

I kveld blir det to små babykjoler. Størrelse 62/68 - økologisk bomull i begge. Søtere blir det vel ikke?!

Siirii. Økologisk stoff fra Paapii design

Lucky birds. Også økologisk stoff fra Paapii design

Jeg har også klippet en annen, rød med vaskebjørner. Den har jeg sydd en av tidligere, og fikk umiddelbart bestilling på en til. Utrolig søt. Den får jeg sy sammen i morgen

2 kommentarer: