lørdag 7. februar 2015

Til de aller minste

Jeg tester ut babytøy for tiden. Jeg er ikke gravid, men kjenner mange babyer!

Tidliger har jeg forsøkt meg på body. Det er ikke min store favoritt, og jeg føler ikke at jeg får det til så godt. Det største problemet er kantingen

Det merker jeg også her på disse småplaggene jeg har sydd nå. Jeg velger derfor vanlig ribbkant i halsen, ikke kantebånd

Kjolen får ikke helt bra halskant, der får jeg øve litt til. Ellers er det jo morsomt da, å sy så smått. Bukser har jeg laget mange av, nå tenker jeg at jeg skal lage noen kjoler og gensere til de aller minste. Det er supert å bruke opp de småbitene som blir til overs av favorittstoffene - biter jeg ikke har hjerte til å kaste

Bukser i økologisk jersey, str 74

Skjønn kjole, med småfeil i halskanten, str 62

Morsom genser i gul og hvit frotté, str 62

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar