tirsdag 30. september 2014

Skjørt

Jeg får en bestilling på et skjørt, i grått med hvite prikker. Det er ikke akkurat sånn at hyllene mine flommer over av stoff med hvite prikker, så jeg kjøper på Etsy. Og da vet man jo ikke alltid helt hva man får

Chambrey kan tydeligvis være mye forskjellig, for det jeg får er en helt annen kvalitet enn den de har på Stoff og stil. Dette er veldig tynt til formålet


Derfor forer jeg skjørtet med rødt bomullslerret. Og får et litt annerledes skjørt, med to lag, der det røde går nedenfor det grå. Det blir en fin kant, og jeg får også skjult ribbsømmen mellom de to lagene. Lommene er innvendige, foret med rødt, og med røde biser i kanten

Et veldig fint skjørt, om jeg må få si det selv. Litt trangt over rompa for meg, men når jeg får det på, sitter det fint. Men så er det jo ikke jeg som skal ha det da


Satser på at det passer mottaker, siden dette satt så langt inne - jeg har tenkt på det i flere månederIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar