torsdag 14. august 2014

Kan du sy ...?

Å kunne sy medfører en del bestillinger litt utenom det vanlige. Det vanlige er liksom kjole i størrelse 98, bukse til barnehagen, puter til hytta, pannebånd til fem venner. Og andre helt vanlige ting

Denne uken blir jeg spurt om to ytterligheter: - Kan du sy en niqab til meg? og - Kan du sy fire ølklappere?

Nå kan vi ta begrepsavklaringen, for de av dere som ikke er helt inne i terminologien

Niqab er det tøyet muslimske kvinner har foran ansiktet, med bare en smal åpning for øynene

Ølklapper er en liten veske eller pose som man henger rundt halsen på konsert, så ølen henger i den mens du selv klapper og vinker til de på scenen og til andre du kjenner på samme festival


Så spennet er stort, som du ser

Ølklapperne er nå klare, selv om de ikke ble som planlagt. Jeg hadde faktisk laget logo jeg skulle stryke på, men den operasjonen funket ikke denne gangen, selv om jeg har gjort det mange ganger før. Jeg vet ikke hva som gikk galt, men etter fem forsøk ga jeg opp og laget heller fargerike poser isteden

Niqaben må jeg nok vente litt med, da jeg er veldig delt i mine egne meninger om hva jeg syns om det

Disse fire ølklapperne derimot, skal til Bodø neste helg
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar