søndag 4. mai 2014

Sarah Jane for Michael Miller

Jeg har en definitiv favoritt på stoffronten. Designeren Sarah Jane har tegnet flere serier for Michael Miller

Nå har jeg flere forskjellige stoffer hun har designet, og her er tre av favorittene så langt. Etter å ha sydd masse bestillinger i hele vinter, er det gøy å sy noe bare fordi jeg har lyst

Skjorte i okergul bomull og Let's pretend, og lyseblå kantebånd med hvite prikker. Størrelse 2-3 år


Spencerkjole i Summer night lights, turkis, med gul og hvit sikksakk i foret. Knappene er også av gul og hvit sikksakk. Størrelse 86


Spencerkjole i On parade, med gule og hvite bomber i foret. Knappene er sikksakk igjen. Størrelse 86. Jeg vet at det er litt upraktisk med hvit kjole til baby. Men det går nesten ikke an å motstå denne. Og det er jo ikke jeg som må vaske den når den er full av is og kake etter festen. For det er jo en festkjole?


For en samling! Og det beste er: det kommer mer! Jeg har flere stoffer fra Michael MillerIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar