søndag 13. april 2014

Rosa - rosa - rosa!

En venninne går - på min oppfordring - innom Frau Tulpe mens hun er i Hamburg. Jeg forsøker definitivt å få flere på stoffkjøret... Hun kommer ut igjen med to stoffer fra Kokka, og to biter skråbånd


Jeg elsker printene fra Kokka, men har aldri sett stoffene live før. Derfor er det jo ekstra hyggelig å få tre meter kvalitetsstoff mellom hendene, og fritt frem til å lage hva jeg vil til to små jenter. Særlig siden venninnen ikke har noen formening om hvor mye barneklær man faktisk kan få ut av tre meter med stoff


- Gjerne en kjole til eldstemann. Hun er tre

Ok, en kjole. Da har vi brukt ca 50 cm av stoffet. Derfor lager jeg en spencerkjole med lomme i størrelse 98, en omslagskjole med elefant i størrelse 0-2 år, en bukse med lomme og elefant i størrelse 98 og en bukse med elefant og lomme i størrelse 74/80

Det rosa er litt tykt, men det går helt greit og passer særlig godt til buksene


Og det hele leveres i et lite nett. Der må jeg spe på med en liten bit Rødhette, for da er det slutt på de tre meterneFor første gang tester jeg ut overtrekksknapper fra Stoff og stil. Det er veldig enkelt og blir kjempefint, jeg skal definitivt lage flere knapper med små restebiter av fine stoffer. Bare stoffene er tynne nok


Jeg kjenner to jenter i Enebakk som blir veldig fine nå i vår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar