mandag 11. juni 2012

Stoffer

Mine dealere er mange, og jeg må begrense meg voldsomt for ikke å gå helt amok når jeg ser alt det flotte som finnes der ute. Jeg trenger vel strengt tatt ikke mer før jeg har brukt litt av alt jeg allerede har. Men - det er ikke så lett å la vær da. Bare prøv å teste ut lenkene her uten å få lyst til å legge i handlekurven!


Veldig ofte ender jeg opp hos Stoff og stil. De er billige og har mye fint, og har endelig en butikk i Oslo, så det går an å dra og kjenne på kvalitet og se farger på ekte.


En annen butikk jeg har handlet litt fra, er Lin og papir. Hun har masse økologiske stoffer. Det er derfra mine frottéstoffer kommer fra. Dessverre har hun ikke det lenger, så har noen tips til god frotté i bomull tar jeg imot tips med takk.


Jeg har ennå til gode å handle hos Stoff og design, men det kommer vel. Der er det veldig mye fint

Av og til handler jeg hos Textart. Der er det massevis av flotte stoffer, og flere gode guttestoff. Det verste med de sidene er å begrense seg.

For fargerik og økologisk bomull er det bare å ta turen innom En stor rull. Bambusen er bare så myk at du vil svømme i den, og fiolene er lekre.

Cetho designs har vært litt frem og tilbake, men jeg tror de er i gang igjen. Der er det mye fint, sopper og ugler og noe økologisk.


Blant de utenlandske er jeg veldig begeistret for Strömming design i Sverige. Ulempen med disse er at man bør holde seg under 200 kroner, ellers kommer toll på toppen, og vips er ikke stoffet så billig lenger. Og det er ikke kjempelett å holde seg under den grensen...

Det er morsomt å kjøpe hemmelige pakker, der man ikke vet hva som kommer. Strömming hadde det for en liten stund siden, og jeg føler det ble et røverkjøp.

JNY har også hemmelige pakker, men prisen er over de magiske 200 kroner. Ellers har de masse annet fint også.

Sydilla er norsk men svensk. Eller noe sånt. Uansett, her trenger du ikke tenke på tollgrenser, og det er bare å handle ivei. Kjapp er hun også!

Danmark har masse fint, blant annet Stof 2000. Jeg skal til København om en ukes tid. Lykke til!

Og sønnen har lyst til å reise til Tyskland i sommer. Jeg har vel et par steder der også tenker jeg, som jeg kan tenke meg innom.

Her for eksempel, Michas Stoffecke. Det er jammen bra jeg klarer å styre meg. Frau Tulpe finnes i Hamburg, så det er vel til og med ikke helt usannsynlig.

Det finnes massevis av nettbutikker - og det kan ta timer å jobbe seg gjennom. Jeg kunne fortsatt i det uendelige. Men dette får holde for denne gang.

Send meg gjerne dine gode tips!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar