søndag 25. mars 2012

Min første body

I serien Dragemamma tester nye ting, er det nå duket for: Body.


Etter mønster fra denne damen, var ikke det noen heksekunst. Men jeg ser at neste gang blir det ikke striper. For etter første ermet var jeg veldig fornøyd, mens etter det neste dalte det litt.

Kanskje en ettåring ikke ser det?

Den er veldig enkel å sy, og tar ikke lang tid. Jeg har også gått til innkjøp av knappepresse fra denne damen, og presset derfor på et par knapper med kuer på. Det var med større hell enn første gang jeg testet denne patenten, og jeg må alt-i-alt si meg ganske fornøyd med min første body. Hvis man ser bort fra misæren med stripene da. Og litt krøll langs ribben nederst.


Nå har det seg sånn at mine gutter ikke lenger trenger body, så hvorfor jeg har sydd en, vet jeg egentlig ikke. Jeg bare måtte prøve da jeg kom over et mønster. Og ser for meg en bukse i limegrønn økologisk bambusvelour som passer til. Alt i størrelse 74/80.

Noen interesserte?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar