mandag 30. januar 2012

Langtidsprosjekter

Noen ting blir jeg ferdig med på en-to-tre. Andre ting kan ta uker.


Som noe så enkelt som en bukse. Jeg har sydd en haug bukser - men denne sitter langt inne!

Det er nok stoffet som gjør det. Jeg har ikke sydd bukse i isoli før, og er spent på hvordan det går med ribb i livet på dette stoffet. Jeg har sydd mange kjoler i stoffet, og liker det egentlig veldig godt, men jeg har ikke strukket en ribb på det før. Og plundrer voldsomt når jeg endelig kommer i gang. Jeg må ta opp både her og der. Og det virker demotiverende.


Men endelig er da denne ferdig også. Brun isoli, knallblå ribb og detaljer i et ultrakult jerseysoppstoff.


Størrelse ca 3-4 år (104), vil jeg tro.

1 kommentar:

  1. Utrolig kul! Småen ønsker seg...

    Hilsen Marianne

    SvarSlett